Algemene Ledenvergadering 2018

Op dinsdagavond 6 februari 2018 kwamen onze leden bij elkaar voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Tevreden konden we terugkijken op de activiteiten van 2017 en keken we vooruit naar de leuke dingen die wij het komend jaar gaan doen. Het aantal leden blijft groeien, we zijn financieel gezond en hebben leden, die zich actief willen inzetten.

 

Helaas hebben we afscheid genomen van de bestuursleden Fred Meijer en Ton van Zuuren. Gelukkig hebben zij aangeboden om nog steeds actief te blijven (o.m. Puur, Expo met Voorne, e.d.). Zij worden opgevolgd door Luc Volders en Judith Vonk, waarmee we weer een voltallig bestuur hebben. Na afloop was er dus een goede reden om met elkaar te toasten.

Expositie in Kunstwinkel Puur

Zaterdag 6 januari werd de nieuwe expositie geopend in Kunstwinkel Puur. De kunstenaars Karin Berg, Anneke Brussee, Sonja Hulstkamp, Henk de Jong, Gitta Kalishoek, Ria van Meijeren en Cobie Schoneveld exposeren hun werken.

 

De expositie werd officieel geopend  door Paul Fransen, eigenaar van Thyade Art en secretaris van Kunstkring Prins Alexander.

De opening is erg druk bezocht door leden en andere geïnteresseerden.