Art Sales

De Art Sales plannen van 21 maart jl. en vervolgens 5 september jl. hebben we wegens Corona gecanceld. De komende periode doen we de Art Sales 2020 geheel digitaal. Naar aanleiding van de oproep in de KPA-Nieuwsbrief hebben Didi Petri, Ferry Albers-Hendriks, Joop van den Driesche, Margo Odijk en Tjamme Wiegers zich daarbij aangesloten. Samen met hun aangeboden kunstwerken en onze voorraad uit de Einstein is een catalogus gemaakt in PDF, die opgevraagd kan worden. Met enkele kunstwerken van Stichting De Witte Bollen en Stichting Art Imaginaire erbij telt de catalogus 200 #Lot’s waarop geboden kan worden.

Downloaden van de catalogus kan via onze Facebook-pagina www.facebook. com/KunstkringAlexander en door onderstaande BUTTON.

Hoe u kunt bieden op de aangeboden kunstwerken is in de catalogus op de eerste twee pagina’s beschreven.

Ophalen van toegewezen kunstwerken gaat vanuit ons Atelier in de Einstein. Op zaterdag 3 oktober a.s. is er een ophaal- annex kijkdag van 10.00 uur tot 15.00 uur, waarvoor vooraf aanmelding noodzakelijk is. Alle correspondentie, aanmeldingen en biedingen verlopen via de mail: voorzitter@kunstkringalexander.nl
Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken is er een persbericht verstuurd, waarin belangstellenden worden opgeroepen via deze website of FB-pagina de catalogus te downloaden. Daarnaast zijn van de 200 ruim 120 #Lots op Markplaats aangeboden. Hier kan door iedereen op worden geboden volgens de regels van Marktplaats.nl. Het plaatsen van #Lot’s op Marktplaats is tijdrovend, daar zijn we dus al enkele weken geleden al mee begonnen, ook om te testen. De eerste werken zijn via Marktplaats reeds verkocht. Mocht het ondanks alle mogelijkheden toch niet lukken om de catalogus te bemachtigen of te downloaden, dan kunt u een mail sturen naar voorzitter@kunstkringalexander.nl met het verzoek deze aan u toe te sturen.
De Art Sales 2020 is geen veiling met opbod. Als er een echt serieus bod is dan gaat het kunstwerk daar meteen voor weg.
Wij rekenen op u, om mee te doen, om zo binnenkort weer een leeg en opgeruimd Atelier Einstein te hebben.