Algemene Ledenvergadering 2018

Op dinsdagavond 6 februari 2018 kwamen onze leden bij elkaar voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Tevreden konden we terugkijken op de activiteiten van 2017 en keken we vooruit naar de leuke dingen die wij het komend jaar gaan doen. Het aantal leden blijft groeien, we zijn financieel gezond en hebben leden, die zich actief willen inzetten.

 

Helaas hebben we afscheid genomen van de bestuursleden Fred Meijer en Ton van Zuuren. Gelukkig hebben zij aangeboden om nog steeds actief te blijven (o.m. Puur, Expo met Voorne, e.d.). Zij worden opgevolgd door Luc Volders en Judith Vonk, waarmee we weer een voltallig bestuur hebben. Na afloop was er dus een goede reden om met elkaar te toasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *