28-10-2017 Opening expo Puur

Afgelopen zomer moest PUUR, de pop-up kunstwinkel van de vereniging Kunstkring Prins Alexander, zijn deuren sluiten. Deze succesvolle kunstwinkel kon helaas niet langer beschikken over de locatie in het “versstraatje” van Winkelcentrum Binnenhof. Na het voeren van een aantal gesprekken kregen zij op 11 oktober jl. de sleutel van een nieuwe locatie in Winkelcentrum Binnenhof in Rotterdam-Ommoord: voortaan zal Kunstwinkel PUUR gevestigd zijn op nummer 21, tegenover de HEMA.

Met man en macht is er vervolgens hard gewerkt om de kunstwinkel op tijd klaar te maken voor de 1e expositie en dat is gelukt! Op zaterdag 28 oktober a.s. om 14.00 uur zal de nieuwe locatie van kunstwinkel PUUR feestelijk geopend worden.

De volgende kunstenaars zullen hier hun werk exposeren: Ferry Albers, Roos Brouwer, Ineke de Bruijn-Vroome, John Groenewegen, Liesanne den Haan, Marinus Lourense en Els Mulder. Tot en met 30 december a.s. zullen de werken van deze kunstenaars te bewonderen zijn. Kunstwinkel PUUR zal wekelijks geopend zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een drankje, de opening bij te wonen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *